Το Reiki και οι Ενεργειακές Θεραπευτικές Εφαρμογές θα λύσουν τα προβλήματά μας ;

 

Το Reiki και ιδιαίτερα το Αυτογνωσιακό Reiki θα μας δώσει τη δύναμη, την κατανόηση και τη διαύγεια που μας χρειάζεται για να λύσουμε τα προβλήματά μας, αλλά δεν είναι αυτό που θα τα λύσει.

Σκοπός της ενσάρκωσής μας είναι ν’ αφυπνίσουμε τις θεϊκές δυνάμεις που κρύβουμε μέσα μας, φέρνοντάς τις στην επιφάνεια μέσα από τους λόγους και τις πράξεις μας.

Εκείνον που θα το επιθυμήσει και θα εργαστεί με συνέπεια, το Reiki και όλες οι Ενεργειακές Θεραπευτικές Εφαρμογές συνδυασμένες με την Αυτογνωσία, θα τον βοηθήσουν να περπατήσει το μονοπάτι της συνειδησιακής και ψυχικής του ωρίμανσης πολύ πιο εύκολα.

 

Πού εφαρμόζονται το Reiki και οι Ενεργειακές Θεραπείες;

Reiki δίνουμε κατ’ αρχή, στον εαυτό μας.
Μπορούμε να δώσουμε και σε άλλους ανθρώπους, αρκεί να έχουμε την έγκρισή τους και να μην παραβιάζουμε την ελεύθερη βούλησή τους .
Επίσης μπορούμε να δώσουμε σε ζώα, σε φυτά, σε καταστάσεις ή σε ιδέες που χρειάζονται ενδυνάμωση για να υλοποιηθούν.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι όταν δίνουμε Reiki, ή εφαρμόζουμε οποιαδήποτε Ενεργειακή μέθοδο, δεν μεταφέρουμε την δική μας ενέργεια στον αποδέκτη.

Διαθέτουμε τον εαυτό μας ως αγωγό, μέσα από τον οποίο ρέει η Συμπαντική Ενέργεια και ζωογονεί ταυτόχρονα τον δότη και τον δέκτη. Όμως, οφείλουμε να είμαστε καθαροί ως αγωγοί.

 

Ποιοι μπορούν να μάθουν Reiki ;

Τα πάντα μέσα στο Σύμπαν αποτελούνται από ενέργεια, το ίδιο κι εμείς.

Αν οι άνθρωποι επιθυμούμε να είμαστε υγιείς στο νου, το συναίσθημα και το σώμα, θα πρέπει αυτή την ενέργεια να την ανανεώνουμε. Άρα όλοι χρειάζεται να θυμηθούμε τον τρόπο με τον οποίο αυτό γίνεται.

Μπορεί λοιπόν να διδαχθεί και να δώσει Reiki, στον εαυτό του και σε άλλους, ένα παιδί από την ηλικία των 7 έως...70 και πλέον ετών.

Δεν απαιτούνται ιδιαίτερες γραμματικές γνώσεις. Η μόνη δέσμευση που αναλαμβάνουμε, είναι να χρησιμοποιήσουμε τις γνώσεις μας για το Καλό, την Ισορροπία και την Αφύπνιση της Ψυχής.

 

Όσο περισσότεροι άνθρωποι μαθαίνουν και εφαρμόζουν το Reiki ή οποιαδήποτε Ενεργειακή Θεραπεία, τόσο θεραπεύεται η Ανθρωπότητα και η ποιότητα ζωής πάνω στον Πλανήτη μας.

 

Επιστροφή Επιστροφή