Επιστήμη και Ενεργειακές Θεραπευτικές Μέθοδοι

 

 

Οι επιστήμονες παραδέχονται ότι η ύλη κάθε μορφής, από την πιο συμπαγή έως την πιο αραιή, όπως αυτή του μολύβδου ή του ηλίου, αποτελείται από σωματίδια που μεταξύ τους συνδέονται με εξαιρετικά ευαίσθητα ηλεκτρικά φορτία.
Τα κύτταρα που είναι η σύνθεση αυτών των σωματιδίων, «αξιοποιούν» αυτά τα ηλεκτρικά φορτία για ν’ ανταλλάξουν μεταξύ τους τις πληροφορίες που βρίσκονται αποτυπωμένες και κωδικοποιημένες μέσα στα σωματίδιά τους. Οι κωδικοποιημένες αυτές πληροφορίες είναι σχετικές με την αρχέτυπη γνώση της Δημιουργίας καθώς και το λόγο ύπαρξης μας στη ζωή. Επίσης σχετίζονται με τη συντήρηση και την αναγέννηση των κυττάρων μας.

Για να ξεκλειδώσουν αυτοί οι κώδικες και να κυκλοφορήσει η γνώση μεταξύ των κυττάρων, χρειάζεται να εφαρμοστεί πάνω στα κύτταρα το κατάλληλο ερέθισμα.

Το ερέθισμα αυτό είναι η Συμπαντική Ενέργεια.

Αν για πάρα πολύ καιρό, η Συμπαντική Ενέργεια δεν ερεθίσει κατάλληλα τα κύτταρά μας, ο σκοπός της ενσάρκωσής μας δεν μπορεί να φθάσει στην επιφάνεια. Τότε τα κύτταρα παίρνουν το μήνυμα τής μη χρησιμότητάς τους και ενεργοποιούν τον κωδικό του Θανάτου.

Ο κωδικός του Θανάτου, όπως και εκείνος της Αναγέννησης, βρίσκονται αποτυπωμένοι και οι δυο, μέσα στα σωματίδια των κυττάρων.

Η ενεργοποίηση του κωδικού του Θανάτου, σύμφωνα με την Επιστήμη της Γενετικής και της Ενδοκρινολογίας, ονομάζεται Διαδικασία Απόπτωσης.

Τα ηλεκτρικά φορτία που μέσω αυτών γίνεται η ανταλλαγή των μηνυμάτων από κύτταρο σε κύτταρο, είναι εξαιρετικά ευαίσθητα και επηρεάζονται άμεσα από ο,τιδήποτε τα περιβάλλει (ατμόσφαιρα, κλίμα, ήχο, διατροφή, άσκηση, εργασία κλπ.).

Στις μέρες μας που οι συνθήκες ζωής μας γίνονται όλο και πιο δυσμενείς καθώς απομακρυνόμαστε από τη Φύση και την καταστρέφουμε, η ανταλλαγή των κυτταρικών μηνυμάτων εμποδίζεται ή γίνεται με πολύ μεγάλη προσπάθεια και κατανάλωση ενέργειας. Έτσι, στερούμεθα των καθαρών πληροφοριών που μας χρειάζονται για να διατηρηθούμε υγιείς. Το αποτέλεσμα είναι να νιώθουμε όλο και πιο κουρασμένοι και απογοητευμένοι.
Αν για παράδειγμα ο νους μας δεν τροφοδοτείται με την απαραίτητη ποσότητα ή την άριστη ποιότητα Ενέργειας, με μαθηματική ακρίβεια, θα μας οδηγήσει σε λανθασμένη αντίληψη, σε λανθασμένες σκέψεις, σε λανθασμένες αποφάσεις, σε προσκολλήσεις πάνω σε ανθρώπους και πράγματα, όπως και σε καταστρεπτικές εξαρτήσεις.
Τα γεγονότα που αναπόφευκτα θα προκαλέσουμε στη ζωή μας και τα συμβάντα που θα αρχίσουμε να ελκύουμε στην καθημερινότητά μας, θα είναι ανάλογα του τρόπου σκέψης και των αποφάσεών μας. Καθώς η λειτουργία του νου επηρεάζει έντονα τον συναισθηματικό μας κόσμο κι αυτός με τη σειρά του επηρεάζει το σώμα μας, ολόκληρη η φύση μας και η ζωή μας αρχίζει να ασθενεί και να γίνεται προβληματική.

Αντίθετα, όσο περισσότερο ερχόμαστε σε επαφή με την πηγαία Ενέργεια, τόσο ανεβαίνει η συχνότητα στην οποία πάλλονται τα δομικά στοιχεία των κυττάρων μας. Αυτό σημαίνει ότι τα ηλεκτρικά τους φορτία διεγείρονται και οι πληροφορίες ανταλλάσσονται εύκολα και γρήγορα.

Μέσω των Ενεργειακών Θεραπευτικών Εφαρμογών, που μας τροφοδοτούν με την απαραίτητη Ενέργεια από το Σύμπαν, επιτυγχάνεται η μετάβασή μας από τις χαμηλότερες δονήσεις σε υψηλότερες. Το αποτέλεσμα είναι να καθαρίζονται ο νους , τα συναισθήματα και το σώμα μας. Οι σκέψεις, τα συναισθήματα, οι συμπεριφορές και τα σωματικά προβλήματα που ήταν αποτέλεσμα χαμηλότερων δονήσεων, δεν μπορούν πλέον να επιζήσουν στο νέο περιβάλλον.

Συμπερασματικά:

Η Ενέργεια που δίνουμε στον εαυτό μας μέσω μιας Ενεργειακής Θεραπείας:

  • Μάς καθαρίζει από τις τοξίνες, μάς εξασφαλίζει χαλάρωση, ξεκούραση και ανανέωση, ύστερα από μια κοπιώδη ημέρα.
  • Απομακρύνει τα κατώτερα συναισθήματα όπως: η ατολμία, η χαμηλή αυτοεκτίμηση, η μοναξιά και μας γεμίζει με δύναμη, ασφάλεια και εμπιστοσύνη στον εαυτό μας.
  • Μας κάνει δημιουργικούς, αισιόδοξους, και πιο συνεργάσιμους με τους συνανθρώπους μας και την ίδια τη Ζωή.
  • Μας παρέχει την ώθηση που χρειαζόμαστε για να υλοποιήσουμε το σκοπό της ενσάρκωσής μας.

Για να βιώσουμε τα μέγιστα ευεργετήματα μιας Ενεργειακής Θεραπείας, χρειάζεται αυτή, να γίνεται χωρίς βία, με κατανόηση και αποδοχή. Με πλήρη σεβασμό προς τις αντοχές, ανοχές και τις δυνατότητες μας.

Ο σεβασμός αυτός αναπτύσσεται σιγά-σιγά, όσο ερχόμαστε σε επαφή με τον Εαυτό μας και τον γνωρίζουμε καλύτερα. Την επαφή και τη Γνώση του Εαυτού, μάς την εξασφαλίζει η Αυτογνωσία σε συνδυασμό με τις Ενεργειακές Θεραπευτικές Μεθόδους.
Επιστροφή Επιστροφή